Hozzávalók:
A tésztához:
2 cs. gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
15 dkg margarin vagy vaj
1-2 evőkanál rum
A krémhez:
8-9 dl tej
6 evőkanál cukor
3 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg porcukor
25 dkg margarin vagy vaj
1 csomag babapiskóta
1 evőkanál rum
5 dl habtejszín
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy magas falú tepsibe rakjuk, amit sütőpapírral előtte kibéleltünk.
A krémhez a pudingport a cukorral a tejben megfőzzük, majd hideg vízbe állítjuk és folyamatos keverés mellett lehűtjük
A puha margarint/vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a pudingot.
A felét a tésztára tesszük, majd rátesszüka tejbe és rumba áztatott babapiskótát és a krém másik felével betakarjuk.
A tetejére felvert tejszínhabot teszünk és reszelt csokoládéval vagy csokis tortadarával megszórjuk.
Figyelem, nagyon tömény édesség!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése