2013. szeptember 13., péntek

Mit ettünk ma?

Gondoltam, néha lehetne ilyet kérdezni.

Én:
Reggeli: melegszendvics (ó, neki is kell egy postot szentelnünk!), zöldségekkel és tejföllel, utána az utolsó szelet szilvás-fahéjas kalács (majd erről is mesélek);
Ebéd: rántott sajt rizzsel, azzal az álommártással vagy mivel és paradicsommal, utána őszibaracklé;
Utána egy sparos túró rudi (szigorúan a 85 forintos, illetve bocsánat, a 85 centis változat), nektarin, szilva, áfonya, sparos mogyorós csoki (finom, és nem olyan pofátlanul drága, mint a kisebb méretű Pirosarany), és persze az elmaradhatatlan kóla.

+1. Mit olvastam: Jeanette Winterson Teher című művét.

És ti?


6 megjegyzés:

  1. Mindig bajban vagyok, ha vissza kell emlékezni mit ettem mikor :D De ma reggel (az előbb) egy pohát nádudvari kefirt ettem, amibe egy csomag kakaós norbis kekszet törtem bele, meg egy kis vaníliás xilittel megszórtam, hogy édesebb legyen. :) Plusz egy jó kis erdei gyümis tea :)

    Nekem a reggelikkel van sok bajom, mert kevés az idő, és néha semmi kedvem reggelizni, de muszáj, szóval majd gyűjthetnénk reggeli ötleteket is. :)

    VálaszTörlés
  2. Elég vérszegényke reggeli:))
    Oké, ez jó ötlet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem most elég volt :) hamar volt utána ebéd :)

      Törlés
  3. De jó ötlet ez a poszt is.
    Nekem a tegnapi étkezésem nem egy gasztronómiai mélybúvárkodás, úgyhogy inkább kihagyom a leírását (főleg, hogy hétköznap ebédre kiszállítós kaját eszem, amitől már egyenesen rosszul vagyok).
    Ja de sütöttem este szilvás sütit, az első sütésem, mióta ideköltöztünk (a lasagnát leszámítva).

    Ma viszont bundás kenyér lesz ebédre :D

    Hú, melegszendvicsben mi is nagy királyok vagyunk.

    Nekem a reggeli a kedvenc étkezésem, főleg, hétvégén, amikor van idő itthon elkészíteni, és nem valami pékséges cuccot veszünk. A legnagyobb szívfájdalmam viszont az, hogy Győrben alig van reggelizőhely, ill. ami van, az is elég messze.

    Milyen a könyv?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is kiszállítós kaját eszünk :D (mivel sz*rt se tudok főzni, és se időm, vagy ha időm igen, hát kedvem nincs hozzá, hogy minden nap...)

      Törlés
    2. Ha Pesten vagyok, én is szállítós kaját eszem. Mondjuk otthon se viszem túlzásba a főzést, mert mindig ez marad utoljára.
      A Teher furcsa könyv, nem igazán tudom hova tenni.

      Törlés